TastyMouse ontwerpt en realiseert websites. Als onderdeel van het ontwerp maken we vaak ook het logo en andere huisstijl elementen. Dit resulteert ook in het verzorgen van drukwerk. Zo hebben we visitekaartjes, flyers, folders en posters ontworpen.

Voor sommigen volstaat een pagina met een korte omschrijving van de dienst(en) en de contactgegevens. Bij andere sites moet er juist veel gebeuren qua uitwisseling met de bezoekers. Van klein tot groot en alles wat er tussenin zit, TastyMouse levert het.

Lees er meer over >

Vormgeving is een van de voornaamste elementen in communicatie. Elke opdracht vraagt om een eigen benadering.  In de portfolio ziet u voorbeelden van door TastyMouse ontworpen websites.

Wilt u onderzoek doen en de gegevens zelf in beheer hebben? Wilt u eenvoudig nieuwe vragenlijsten kunnen aanmaken? Hiervoor zijn verschillende open source applicaties beschikbaar. Het bekendst is LimeSurvey, een zeer uitgebreide applicatie met veel mogelijkheden. Het wordt onder andere internationaal door universiteiten gebruikt.

Samen met Ruim Denken heeft TastyMouse voor Bureau Apeldoorn een website en een online onderzoeks applicatie gerealiseerd.

Lees meer over hoe TastyMouse u kan helpen bij onderzoek via het internet >

Naar boven