euro

Een goede website is geen kostenpost maar een investering.

Het belang van een goede, actuele, website wordt door velen nog steeds onderschat. Terwijl het toch zo'n belangrijk onderdeel is van ieder bedrijf en instelling. Je kunt voortdurend iedereen laten weten wat je te bieden hebt.

TastyMouse is gespecialiseerd in het bouwen van websites mbv het contentmanagement systemen Joomla! en Wordpress. Beiden zijn open source applicaties, hetgeen betekent dat er geen licenties betaald hoeven te worden. Nog belangrijker is dat het systeem aan de eisen van het project aan te passen is en er duizenden zijn die beroepsmatig met Joomla! en Wordpress werken. Dat betekent dat u altijd gegarandeerd bent van ondersteuning.

Joomla! en Wordpress zijn modulair opgebouwd, de standaard installatie is uit te breiden met diverse extra functionaliteiten zoals een gastenboek, forum, fotogalerij enzovoort.

Wordpress is oorspronkelijk een weblog applicatie maar wordt ook steeds vaker voor complete websites gebruikt. Het hangt af van de eisen voor een specifieke website wat de beste keuze is: Joomla! of Wordpress.

Een van de zaken die de praktijk leert is dat INHOUD een terugkerend probleem is. Bij de start van een website kost het opdrachtgevers grote moeite materiaal aan te leveren, zowel tekst als beeld. Ook kost het moeite de site actueel te houden. Nieuwe projecten worden niet toegevoegd, de foto's blijven jarenlang hetzelfde. De bedrijvigheid lijkt stil te staan en dit geeft een verkeerd beeld naar de buitenwereld.

Daarom biedt TastyMouse nu ook het actueel houden van de inhoud van websites als dienst aan. Want al heeft u het te druk om met de inhoud van de website bezig te zijn, u wilt het wel druk houden. En laten zien wat u doet.

Hoe groter het internet wordt, des te belangrijker is het om op te vallen. Om goed te scoren in Google en andere zoekmachines. TastyMouse helpt om uw site geschikt te maken om gevonden te worden en geeft advies over wat er belangrijk is om rekening mee te houden bij het schrijven en plaatsen van teksten.

Websites worden steeds vaker bezocht met mobiele apparatuur. De pagina's worden op sterk verschillende formaten bekeken. Gelukkig kunnen mobiele browsers ook oudere sites weergeven, al moet er dan veel in- en uitgezoomd worden. Voor nieuwe sites wordt bij het ontwerp rekening mee gehouden. Dat kan door middel van 'Responsive design', waarbij het ontwerp zich aanpast aan het toestel waarop het geopend wordt en door speciale versies voor mobiele apparaten.

Naar boven